ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Το skai.gr έκανε την έκπληξη…

...και οι άλλοι τη δουλειά τους

Και σε αυτήν την απεργιακή κινητοποίηση των Μέσων Ενημέρωσης η απεργοσπασία έκανε πάρτι. Πολλά σάιτ συνέχισαν αυτό που συνηθίζουν. Δηλαδή να λειτουργούν κανονικά, όπως κάθε μέρα, αγνοώντας τις Ενώσεις Συντακτών και την Ομοσπονδία των δημοσιογράφων που είχαν κηρύξει την 2α Οκτωβρίου ημέρα απεργίας..
Μέχρι πριν από λίγο καιρό οι απεργοσπάστες δημοσιογράφοι επικαλούνταν τον αποκλεισμό τους από την ΕΣΗΕΑ για τη μη συμμετοχή τους σε συνδικαλιστικές κινήσεις, κι αυτό αποτέλεσε για πολλά έτη μια εύκολη πρόφαση που πλέον δεν ισχύει. Κι’ όμως, ιστοσελίδες μεγάλης επισκεψιμότητας είχαν κανονική ροή αναρτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν σε λειτουργία ολόκληρος ο δημοσιογραφικός μηχανισμός τους.
Η έκπληξη έγινε –αν μπορείς να την πεις έτσι –από το κατά τεκμήριο απέχον από απεργιακές κινητοποιήσεις skai.gr το οποίο μπορεί να μην σιώπησε τελείως, αλλά σε γενικές γραμμές δεν πρόσφερε ενημέρωση.
- διαβάστε τη συνέχεια στο harddog ΕΔΩ