ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αρση ασυλίας Λοβέρδου για Novartis

Την άρση βουλευτικής ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου για το σκάνδαλο της Novartis, ψήφισε σήμερα η Βουλή, με 224 βουλευτές υπέρ και και έναν κατά.
Την άρση ασυλίας του ζήτησε ο ίδιος ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. για να συντρίψει, όπως είπε, τους σκευωρούς με τα όπλα που διαθέτει κάθε απλός πολίτης και χωρίς βουλευτικά ή υπουργικά..
προνόμια, υπερασπιζόμενος από το βήμα της Ολομέλειας τον εαυτό του κατά τη συζήτηση επί του αιτήματος για άρση ασυλίας του για το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας.
«Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω τη σκευωρία. Και ενώπιος ενωπίοις θα αποκαλύψω τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της πλεκτάνης, κουκουλοφόρους και μη», τόνισε ο Ανδρ. Λοβέρδος, ο οποίος σημειωτέον χθες κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη.

Άρση ασυλίας για Κ. Κυρανάκη και Δ. Χατζηδάκη

Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη, μετά από ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «τα επιδόματα πρέπει να δίνονται μόνο στα Ελληνόπουλα», σε σύνολο 233 βουλευτών, υπέρ ψήφισαν 219 βουλευτές και 14 κατά. Την άρση ασυλίας του κ. Κυρανάκη δήλωσε ότι καταψηφίζει ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Διονύση Χατζηδάκη, για υπόθεση που αφορά τη θητεία του στο δήμο Παλαιού Φαλήρου, υπέρ ψήφισαν 194 βουλευτές και κατά 18, σε σύνολο 224 ψηφισάντων.