ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Βαίνει βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου, σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που εκδόθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.
Ο πρώην βουλευτής εξήλθε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης το μεσημέρι της Παρασκευής και νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας, όπου συνεχίζει να παρακολουθείται από τους..
θεράποντες γιατρούς του επισταμένως.
Ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την περασμένη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου με οξύ οπισθοστερνικό άλγος, επεισόδιο το οποίο υπέστη «στον αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής (δείτε ΕΔΩ).
Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής, στη συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς, όπου διαπιστώθηκε οξύς διαχωρισμός ανιούσης αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.
- από efsyn