ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Στον ΣΚΑΪ ανοίγουν σαμπάνιες

Όλοι πρώτοι, όλοι ευχαριστημένοι στο τέλος του μήνα...

Στο Νέο Φάληρο «ανοίγουν σαμπάνιες», καθώς τόσο στον τομέα της ψυχαγωγίας όσο και σε εκείνον της ενημέρωσης ο ΣΚΑΪ κατέγραψε πρωτιές, τον Σεπτέμβριο. Η πρεμιέρα του «The Voice» ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του με 32,2% μέσο όρο στο σύνολο (31,6% στο «δυναμικό κοινό»), ενώ το «Καλημέρα» του..
Γιώργου Αυτιά είχε μέσο όρο 32,6% στην ίδια κατηγορία κοινοί (19,3% στο «δυναμικό κοινό») σε όλο τον μήνα.
-------------------------
Πανηγυρισμοί και στον ΑΝΤ1, με την δραματική σειρά-υπερπαραγωγή «Άγριες Μέλισσες» να κατακτά την πρωτιά στην πρεμιέρα της, στις ηλικίες από 18 εως 54, με ποσοστό 29,1%. Ιδιαίτερη, όπως επισημαίνουν από το κανάλι, είναι η επιτυχία της σειράς στις γυναίκες από 25 εως 44 ετών με μέσο όρο 36,5%.
-------------------------
Επανέρχεται μέσα από την συχνότητα του Alpha η εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη, από αύριο 1 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 23.40. Στην πρεμιέρα του το επιτυχημένο talk show φιλοξενεί τον 27χρονο Αλέξη Μίχου από τη Ζάκυνθο, ο οποίος τον Μάιο του 2018 σκότωσε τον πατέρα του, λόγω της κακοποίησης που είχε υποστεί από εκείνον ο ίδιος και τα αδέρφια του.
-------------------------
Αγωνιστική δράση σε επίπεδο ευρωπαϊκών διοργανώσεων για τις ελληνικές ομάδες, αυτή τη βδομάδα. Αύριο στις 22.00 ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για το Champions League, σε ζωντανή μετάδοση από το CosmoteSport 2 HD. Στην περιγραφή του ματς και το ρεπορτάζ από την Σερβική πρωτεύουσα οι Γιώργος Θαναηλάκης, Λάμπρος Μπαλάφας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος και Έλενα Παπαδοπούλου.

Media News εν τάχει / e-tetradio