ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019

Η Λίνα Παπαδάκη σύμβουλος του Ζούλα στην ΕΡΤ

Τρέμη - Δελλατόλας μαζί στη δημόσια τηλεόραση

Προς το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ανηφορίζει η δημοσιογράφος Λίνα Παπαδάκη (ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Ποταμιού) προκειμένου, όπως γράφουν οι Τυπολογίες, να αναλάβει σύμβουλος του προέδρου της ΕΡΤ, Κωνσταντίνου Ζούλα.
***
Προς την ΕΡΤ οδεύει και..
η Ολγα Τρέμη καθώς αποδέχτηκε την πρόταση για την παρουσίαση εκπομπής, μαζί με τον εκδότη του «Ποντικιού» Αντώνη Δελατόλλα, που θα μεταδίδεται κάθε μέρα στις 10 το βράδυ, μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων.
***
Σε συζητήσεις για την παρουσίαση πρωινής εκπομπής στην ΕΡΤ βρίσκεται ο δημοσιογράφος (άλλοτε του Mega), Αντώνης Φουρλής.
***
Ο δημοσιογράφος Φώτης Καφαράκης ως γνωστόν ανέλαβε νέος Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ. Την επιλογή αυτή έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο ύστερα από την απόφασή του να αξιοποιήσει το υπάρχον δημοσιογραφικό δυναμικό της EΡΤ
***
Η Κατερίνα Ζάννη, ξεκίνησε στο γραφείο Τύπου του ONE channel. Η δημοσιογράφος είχε αποχωρήσει από του γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ (communication manager) στα τέλη Ιουλίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία.