ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Χο-χο...

* Δραστηριότητα και κινητικότητα σε παλιό, brand, μαγαζί της πιάτσας που θα επαναλανσαριστεί με το «βαρύ» του όνομα, αρχικώς διαδικτυακά και κατόπιν… κάπως αλλιώς. Ε, μη τα θέλετε όλα σερβιρισμένα. Χο-χο…

* Μαθαίνω ότι στο One θα αργήσει κι άλλο η πρεμιέρα. Η τηλεοπτική. Παρατηρούνται αρκετές..
καθυστερήσεις και δυσλειτουργίες. Η στήλη θα κάνει εκτίμηση: κατά τα μέσα Δεκέμβρη να το υπολογίζετε, εκτός κι αν αλλάξουν πολλά. Πάρα πολλά.

* Κινητικότητα στα ερτζιανά, αθλητικά ραδιόφωνα αλλά… μόνο στα λόγια. Ειδικά για τον Σπορ FM ο ενδιαφερόμενος ρώτησε (συνεργάτη του Γιάννη Αλαφούζου) αλλά δεν επανήλθε ποτέ με κάτι επίσημο. Χειροπιαστό.

* Στο δε άλλο μαγαζί του Αλαφούζου, στον ΣΚΑΪ, οι μουρμούρες αναφορικά με το αδύναμο lead in του τηλεπαιχνιδιού του Σάκη Τανιμανίδη προς τη Σία Κοσιώνη, αυξάνονται.

* Στο Φάληρο δεν τους ενδιαφέρει όμως καθώς, ως λένε, «οι ειδήσεις δεν φέρνουν φράγκα, η prime time φέρνει». Σωστά. Αντε όμως να τα βάλεις με τις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1. Εξ ου και το «Λόγω Τιμής» μετακομίζει από Δευτέρα για Πέμπτη.

* Ως και… νταμπλ σκορ παίζει συχνά η Κατερίνα Καινούριου τη Φαίη Σκορδά στις τηλεθεάσεις των πρωινών ενώ το «Εκτός γραμμής» του Τάκη Χατζή στον Alpha δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα μεν, αλλά πάει, λένε, καλύτερα από ό,τι περίμεναν.

* Εξυπνη κίνηση από πλευράς Κωνσταντίνου Ζούλα η πρόσληψη, ως συμβούλου, της Λίνας Παπαδάκη. Εμπειρη τηλεοπτικά, από τον καιρό του Mega αλλά το καλύτερο δεν το πιάσατε: «άνοιγμα» της ΝΔ στον κεντρώο χώρο μέσω ΕΡΤ.

* Δεν ήταν και λίγα τα σχόλια, socialmediaκώς, κατά της Cosmote TV την Τετάρτη, ημέρα της απεργίας. Διότι τα ματς του Champions League μεταδόθηκαν χωρίς περιγραφή. Ούτε καν την… ξένη, αν υπήρχε η δυνατότητα όντως καλύτερο αποτέλεσμα θα έφτανε στα αυτιά μας.

* Το Star ανακοίνωσε την «ανοδική πορεία» του δελτίου ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα (15% στις ηλικίες 18-54 έναντι 12,8% του ΣΚΑΪ). Πουθενά όμως αναφορά στην Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία δεν κάλυψε και λίγες φορές την απουσία της Ζαχαρέα; Φάουλ.

* Ειρωνεύτηκε ο Γιώργος Λιάγκας την εμφάνιση plus size μοντέλου, για το αν θα την έβλεπε στην παραλία με μαγιό. Αν γκουγκλάρεις βέβαια τις λέξεις κλειδιά «Λιάγκας» και «μαγιό», η παραλία δεν φαίνεται. Από την κοιλιά.

- από το Scripta Manent, τη νέα στήλη του Dailymedia