ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Πέτρο Τατσόπουλο

Στην Εντατική Μονάδα της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής του Ιπποκρατείου νοσηλεύεται  μετά την πεντάωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος. Η επέμβαση για την αντιμετώπιση του ανευρύσματος με το οποίο διαγνώθηκε ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο Πέτρος Τατσόπουλος αρχικά..
μεταφέρθηκε στη μονάδα ανάνηψης και ακολούθως στην Εντατική  όπου θα παραμείνει για δύο εικοσιτετράωρα τουλάχιστον.
Ο Πέτρος Τατσόπουλος κατέρρευσε ενώ βρισκόταν στον «αέρα» της εκπομπής
«Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα στον Alpha (δείτε ΕΔΩ).
Σε χθεσινοβραδυνή ανακοίνωση του Ιπποκρατείου αναφέρεται:
«Ανακοινώνεται ότι ο συγγραφέας, και πρώην Βουλευτής, κ. Πέτρος Τατσόπουλος αφίχθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στις 12.02 στο ΤΕΠ του Ιπποκρατείου Αθήνας με οξύ οπισθοστερνικό άλγος.
Μεταφέρθηκε στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο της Α΄ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής αμέσως, όπου διαγνώστηκε οξύ διαχωριστικό ανεύρυσμα της αορτής.
Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο καρδιάς επειγόντως (ώρα 12.50), όπου διαπιστώθηκε Οξύς Διαχωρισμός Ανιούσης Αορτής συνοδευόμενος από οξύ επιπωματισμό.
Εγένετο χειρουργική αποκατάσταση της νόσου, η επέμβαση που διήρκεσε 5 ώρες περίπου ολοκληρώθηκε επιτυχώς και ο ασθενής διακομίσθηκε σταθερός στην Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης στις 18.15.
Μετά την πάροδο του επόμενου 24ώρου θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση».