ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Εθελοντική αιμοδοσία στον ΕΔΟΕΑΠ

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019 από τις 10.00–14.00, ο ΕΔΟΕΑΠ σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ», διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» του κτιρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.
Η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ, με το ειδικευμένο ιατρικό και.. νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες καθ΄όλη τη διάρκεια της. Σας επισημαίνουμε ότι κατά την προσέλευσή σας στην αιμοδοσία, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας.
Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία που διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά και είναι απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας.
Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, δεν λύνει το πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί επαρκές απόθεμα, είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος .
Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκεφθεί το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30 για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ .