ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Τσίπρας: Δόγμα του σοκ για το ΚΕΘΕΑ

Με την διοίκηση του ΚΕΘΕΑ συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Tσίπρας υποδεχόμενος τα μέλη του ΔΣ του Κέντρου, έκανε λόγο «για δόγμα του σοκ» αναφερόμενος στην απόφαση της κυβέρνησης να καταργήσει το αυτοδιοίκητο του ΚΕΘΕΑ.
Όπως είπε, ανάλογη προσπάθεια να αρθεί το αυτοδιοίκητο είχε γίνει πολλά χρόνια πριν, επισημαίνοντας ωστόσο, ότι το ΚΕΘΕΑ έχει..
καταγράψει μία πολυετή παρουσία και δράση, που έχει τη δική της δυναμική.
Με δήλωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε:
«Την ίδια στιγμή που έχουν σκοπό να ιδιωτικοποιήσουν κάθε δημόσιο οργανισμό που παράγει κέρδη, κρατικοποιούν το ΚΕΘΕΑ που εδώ και 36 χρόνια παράγει κοινωνικό έργο. Στην πραγματικότητα, θέλουν να τελειώσουν με οτιδήποτε δεν μπορούν να ελέγξουν.
Μόνο που το ΚΕΘΕΑ δεν είναι γραφειοκρατικός οργανισμός για να διορίζουν έμμισθους γραφειοκράτες να τον διοικούν, αλλά ζωντανό κύτταρο δράσης μέσα στη κοινωνία. Με βαθιές ρίζες και με προσφορά -όχι σε αριθμούς- αλλά σε ανθρώπινες ζωές.
Η σπουδή τους να το τελειώσουν με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου φανερώνει τις προθέσεις τους και τους εκθέτει ακόμη περισσότερο».