ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019

Εκτός Γραμμής o Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, θα είναι τη Δευτέρα καλεσμένος στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στον Alpha, με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα. Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθεί να απαντήσει για το μέλλον του κόμματός του, το ρόλο που θα διαδραματίσει ως αντιπολίτευση και τη στάση που θα έχει γενικότερα στο σκάνδαλο Novartis και την Προανακριτική Επιτροπή, τη..
σύσταση της οποίας έχει ήδη αποφασίσει η κυβερνητική πλειοψηφία...
***
Στις 27 Σεπτεμβρίου 1941 ιδρύεται στην κατεχόμενη Αθήνα το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο (ΕΑΜ), το οποίο θα αναδειχθεί στη μεγαλύτερη πανελλαδικά αντιστασιακή οργάνωση. Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας την επέτειο αυτή, παρουσιάζει στην ιστοσελίδα ert.gr/news/arxeio-afierwmata/ το τρίτο επεισόδιο της ιστορικής σειράς ντοκιμαντέρ «Χρονικό της Εθνικής Αντίστασης», με τίτλο «Αρχίζει η οργανωμένη αντίσταση», στο οποίο παρουσιάζεται η οργάνωση της Αντίστασης στις τρεις ζώνες κατοχής κατά την περίοδο 1941-1942 μέσα από τις μαρτυρίες των μελών των αντιστασιακών οργανώσεων.
***
Εκρηκτική πρεμιέρα για το The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού σημείωσε κατά μέσο όρο 32,2% στο σύνολο και 31,6% στο 18-54. Την πρώτη Blind Audition παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 1.583.000 τηλεθεατές.
Το The Voice of Greece με τη νέα σύνθεση των coaches: Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου, και Σάκης Ρουβάς αγκαλιάστηκε από όλες τις επιμέρους ηλικίες σημειώνοντας χαρακτηριστικά στις γυναίκες 18 ετών 37,2% και 32,9% στις γυναίκες 25 ετών.