ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ λόγω χαμηλής τηλεθέασης

Xαμηλές επιδόσεις στην τηλεθέαση καταγράφει ο ΣΚΑΪ καθώς φέτος ο ανταγωνισμός μεταξύ των καναλιών είναι σκληρός. Ειδικά σε ό,τι αφορά το prime time η κατάσταση είναι πολύ πιο «άγρια» καθώς πρόκειται για την κατεξοχήν εμπορική ζώνη.
Το γεγονός ότι οι νέες σειρές του ΣΚΑΪ δεν κατάφεραν να πετύχουν υψηλή τηλεθέαση οδηγεί τα στελέχη του σταθμού σε αποφάσεις για αλλαγές. Ετσι, σύμφωνα με το..
protothema.gr, το «Λόγω Τιμής» μετακομίζει από την Δευτέρα την Πέμπτη μετά την σειρά «8 λέξεις», εκεί που αρχικά προοριζόταν η σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα «Roum service πλιζ». Η σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» συρρικνώνεται με μία προβολή την εβδομάδα και θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 21.00 πριν το «Voice».
Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη το κανάλι στην παρούσα φάση επιλέγει να προβάλει ταινία και όχι κάποια από αυτές τις σειρές μετά τις «Οκτώ λέξεις».
Εν τω μεταξύ χθες, όπως γράφει το protothema, έγινε και νέα διακοπή στα γυρίσματα της σειράς του Αλέξανδρου Ρήγα λόγω προβλημάτων στις σχέσεις και κυρίως στις αμοιβές των ηθοποιών και της παραγωγής. Οπως όλα δείχνουν η μυθοπλασία στον σταθμό χρειάζεται περισσότερο χρόνο προκειμένου να βρει τα πατήματά της και ειδικά έχοντας απέναντι το ριάλιτι μόδας «Greece's next top model» αλλά κυρίως την εξαιρετική σειρά του ΑΝΤ1 «Αγριες Μέλισσες» η οποία πλέον σπάει το κοντέρ φτάνοντας το 30%