ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Σρόιτερ εναντίον Τσίμα

Από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη στις 23.50 («απέναντι» από τον Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ) ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά πρόσωπα-πρωταγωνιστές της επικαιρότητας, και μέσα από τις συνεντεύξεις τους προβάλλει προσωπικές ιστορίες, εξομολογήσεις, μαρτυρίες για γεγονότα που απασχόλησαν την κοινωνία και άγνωστες πτυχές..
πολύκροτων υποθέσεων.
-------------------------
Και τα Σάββατα, πλέον, το «Πάνω Κάτω». Το νέο τηλεπαιχνίδι του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο θα προβάλλεται για μια ακόμα ημέρα, αυτή τη φορά στις 21.00, από αυτό το Σάββατο. Οι πρώτοι παίκτες της βραδινής «version» του τηλεπαιχνιδιού θα είναι ο Αποστόλης Τότσικας και ο Μαρίνος Κόνσολος, ηθοποιοί της επιτυχημένης κωμικής σειράς του καναλιού, «Έλα στη θέση μου».
-------------------------
Με τον αρμόδιο για τα ΜΜΕ Υφυπουργό παρά τω προθυπουργώ, Στέλιο Πέτσα, συναντήθηκε το προεδρείο της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοφωνικών Σταθμών Αττικής. Εκεί, μεταξύ άλλων, τέθηκαν επί τάπητος τα θέματα της αδειοδότησης των ραδιοσταθμών, οι «χρόνιες στρεβλώσεις», όπως επισημαίνει η Ένωση, στο «ασφυκτικό» πλαίσιο λειτουργίας τους, η βιωσιμότητά τους ως επιχειρήσεις, η διατήρηση των θέσεων εργασίας κ.ά.
-------------------------
Νέα εκπομπή στον Σπορ FM 94.6. Από αυτό το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο 14.00 με 16.00 και Κυριακή 10.00 με 12.00 ο Δημήτρης Τσακίρης θα κάνει «ταξίδι» στον «χωροχρόνο του ποδοσφαίρου» με συνεντεύξεις, διαγωνισμούς, κουίζ, πρωτότυπες προαναγγελίες των αγώνων και ανάλυση όσων έγιναν στη Super League.

- πηγή: e-tetradio