ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Το Repress.gr αλλάζει τον τρόπο που βλέπεις το ποδόσφαιρο

Σε μία χώρα που η τοξικότητα είναι συνυφασμένη με το ποδοσφαιρικό προϊόν, μία ποδοσφαιρική παρέα που αποτελείται από δημοσιογράφους, ποδοσφαιριστές, αναλυτές και προπονητές, αποφάσισε να αλλάξει τα δεδομένα. Έτσι γεννήθηκε το Repress.gr.
Repress, ως ποδοσφαιρική ορολογία είναι η άμεση ανάκτηση της.. μπάλας από μία ομάδα που μόλις την έχασε. Η πίεση ψηλά, το παιχνίδι ρίσκου που θέλει να επιβάλλει η ομάδα που το επιχειρεί την ανωτερότητά της.
Κάπως έτσι λειτουργεί και η ομάδα του Repress.gr, η οποία αποφάσισε να στήσει ένα project που θα ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Καμία αναφορά σε παράγοντες, σε δίκες, σε οτιδήποτε έχει αναδειχτεί σε μείζον θέμα, χωρίς πραγματικά να είναι αναγκαίο για ένα σωστό προϊόν.
Η ομάδα του Repress.gr, έγινε γνωστή από τις αναλύσεις στοιχείων των μεταγραφικών στόχων των ομάδων, που φιλοξενήθηκαν σε όλα τα μεγάλα πόρταλ.
Ήδη υπάρχει μία βάση εξαιρετικών αναλύσεων όπως του Βαλμπουενά όταν αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό (repress.valmpoyena) του Γκαγιάς Ζαχίντ όταν αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό (repress zaxint), του Ολιβέιρα όταν αποκτήθηκε από την ΑΕΚ (repress oliveira).
Επίσης, από το Repress.gr έγινε γνωστός ο τρόπος παιχνιδιού του Αμπέλ Φερέιρα (repress. fereira), όπως και των αντιπάλων των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, με πρώτο τον Άγιαξ. (repress paok-ajax).
Στο Repress.gr υπάρχει και στήλη για το στοίχημα που επιμελείται ο Φώτης Πλιάκος, ενώ τις διαιτητικές αποφάσεις κρίνει ο διαιτητής επαγγελματικών κατηγοριών μέχρι πέρυσι Άρης Λυμπούδης.
Ο στόχος της ποδοσφαιρικής αυτής ιστοσελίδας, δεν είναι άλλος από το να συσπειρώσει όσους ασχολούνται μόνο με το ποδοσφαιρικό κομμάτι και να εκπαιδεύσει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όσους έχουν διάθεση να το κάνουν.
Σε μία εποχή που πουλάει η ένταση, η προσπάθεια του Repress.gr, είναι στοίχημα για όλους όσους αγαπάνε το άθλημα και μόνο αυτό.