ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Επικοινωνιακή... διόρθωση - Ποιος αντικαθιστά τον Κικίλια

Αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο του κόμματος προγραμματίζει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αλλαγές που όλα δείχνουν πως θα επιφέρει μετά την πραγματοποίηση του 11ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.
Οι πληροφορίες φέρουν τον πρόεδρο της Ν.Δ. να έχει κάνει κρούσεις σε δύο δημοσιογράφους από το συγκρότημα Αλαφούζου, το οποίο άλλωστε τον στηρίζει παντοιοτρόπως, οι οποίες όμως δεν καρποφόρησαν.
Επικρατέστερη να αντικαταστήσει τον Βασίλη Κικίλια στην εκπροσώπηση Τύπου του κόμματος φέρεται η ευρωβουλευτής και δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη. Πηγές από τη Ν.Δ. λένε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης .. τής το έχει ήδη προτείνει και το θέμα είναι αν τελικά η ίδια θα αποδεχθεί αυτόν τον νέο ρόλο καθώς σημαίνει ότι θα πρέπει να εγκαταλείψει το Ευρωκοινοβούλιο, αφού η παρουσία της στην πρωτεύουσα θα πρέπει να είναι καθημερινή.

- από εκτενές ρεπορτάζ της Αλίκης Μάτση στην ΕφΣυν (ολόκληρο ΕΔΩ)