ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Νέα απόλυση στο «μαγαζί» του Γιάννη Αλαφούζου

Οι αποχωρήσεις, απομακρύνσεις, απολύσεις, διαζεύξεις πέφτουν σαν βροχή στο μαγαζί του Γιάννη Αλαφούζου –στα δυο του ραδιόφωνα και στην τηλεόραση. Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας έφυγαν μαζικά  από τον Σκάι η Χριστίνα Βραχάλη, ο Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, ο Δημήτρης Βαλσάμος και ο Νίκος Σάλτας, ενώ στις τελευταία διαζύγια –στοχευμένα από τον αθλητικό χώρο του Ομίλου- περιλαμβανόταν από τον Σπορ fm και εκείνο με τον Κώστα Μανωλιουδάκη που κάνει Παναθηναϊκό ρεπορτάζ.
Το πρωί της Πέμπτης μια ακόμα απόλυση ήρθε να προστεθεί στους πολλές προηγούμενες –και φυσικά δεν είναι μόνο αυτές που αναφέραμε.. Απομακρύνθηκε η Μαρία Μπαλικούρα που βρισκόταν στον Σπορ fm από το ξεκίνημα του σταθμού και αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του επί δεκαετίες.  Πριν από ακριβώς δέκα χρόνια, τον Οκτώβριο του 2007, η Μαρία Μπαλικούρα είχε προαχθεί σε εμπορική διευθύντρια του Σπορ fm και της SportDay που ήταν τότε σε κοινή ιδιοκτησιακή στέγη, προ Αλαφούζου.

- περισσότερα στο harddog-sport