ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Στο «Εθνος» ο Γιώργος Λακόπουλος

Συνεργασία με το «Έθνος» και το «Έθνος Σαββατοκύριακο» αρχίζει από αυτή την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος. Ο γνωστός αρθρογράφος- αναλυτής και πρωην στέλεχος του ΔΟΛ θα σχολιάζει τα γεγονότα και τα πρόσωπα της επικαιρότητας από τις νέες στήλες  της εφημερίδας, «Ανοιχτό Παράθυρο» και «Σκιαγραφίες».
***
 Με συνέντευξη Τύπου ενημερώνει το ΔΣ του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης.. (ΕΔΟΕΑΠ) για όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στο μέλλον και στη βιωσιμότητα του Οργανισμού. Η συνέντευξη Τύπου είναι για σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16.00 στο κτίριο της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» (1ος όροφος ) .
 ***
Με μερίδιο τηλεθέασης 14,9% προηγούνται τα νέα του  ΣΚΑΪ σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων στις 20.00 για την εβδομάδα 25/09-01/10/2017. Ακολουθούν τα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1 με  13,8% και οι ειδήσεις του STAR με 11,2%. Το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ είναι πρώτο σε τηλεθέαση  (μερίδιο τηλεθέασης και  αριθμός τηλεθεατών) στη ζώνη 14.00-15.00 από όλα τα προγράμματα  που μεταδίδονται εκείνη την ώρα.