ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Η επιζήσασα...

Βαλαβάνη προς συναδέλφους της απολυμένους: Θα μας λείψετε...

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι απολύθηκαν οι αθλητικογράφοι Χριστίνα Βραχάλη, Χρήστος Τριανταφυλλόπουλος, Δημήτρης Βάλσαμος και Νίκος Σάλτας από τον ΣΚΑΙ και ο Κώστας Μανωλιουδάκης από το ραδιόφωνο του ΣΠΟΡ FM ενώ πριν από λίγες μέρες απολύθηκαν ή εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση άλλοι τρεις του αθλητικού τμήματος.
Της «σφαγής» που συντελείται στο αθλητικό τμήμα του ομίλου Αλαφούζου, επέζησε η... survivor του ριάλιτι του ΣΚΑΙ Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η αθλητική συντάκτρια στον ΣΚΑΙ που πλέον έχει και δική της ενότητα στην εκπομπή «Goal χωρίς σύνορα», ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφία με συναδέλφους της (και απολυμένους), γράφοντας:..

«Ένα τέλος… μία καινούργια αρχή! Όλα αυτά τα χρόνια γελάσαμε, κλάψαμε, αγχωθήκαμε… περάσαμε πολλά μαζί! Για ‘μένα ήταν τιμή μου και χαρά μου που συνεργαστήκαμε-συμβιώσαμε. Σας ευχαριστώ για όλα αυτά τα χρόνια, σας ευχαριστώ για τις στιγμές! @christina_vrachali, @valsa33, @chris.trianta @n_saltas καλή τύχη και θα τα ξαναπούμε! Θα μας λείψετε ».