ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Σχολιαστές, περιοδικατζήδες, σύμβουλοι

Από τον Πάγκαλο στον Ρουσόπουλο και από τον Τσιμέλα στον Μαλέλη

Και για όσους ανησυχούσαν: από τη συχνότητα των Παραπολιτικών (90.1 fm) θα συνεχίσει την ραδιοφωνική του καριέρα ο Θόδωρος Πάγκαλος που διακόπηκε άδοξα όταν δεν πληρώθηκε το ρεύμα στον ΒΗΜΑ fm. Θα είναι μαζί με τον Παναγιώτη Τζένο (τον διευθυντή του ομίλου των Παραπολιτικών) κάθε Παρασκευή στις 11 και για μία ώρα θα σχολιάζουν… ανελέητα την επικαιρότητα! (Στη φωτογραφία ο Πάγκαλος στο φιλόξενο στούντιο του ΣΚΑΪ με τον Αρη πορτοσάλτε)
 ***
Χρήστος Πασαλάρης, Γιώργος Τράγκας και εσχάτως ο Θοδωρής Ρουσόπουλος αποτελούν..
το τρίο των αρθρογράφων που κάνουν την διαφορά στην Ελευθερία του Τύπου. Αυτό τουλάχιστον θέλουν να πιστεύουν οι επιτελείς της εφημερίδας που καλού κακού ενισχύουν το κυριακάτικο φύλλο με περισσότερες προσφορές: «Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου, στην Ελευθερία του Τύπου ξεκινά ο διαγωνισμός που μπορεί να σας χαρίσει ένα Citroen C1 αξίας 11.720€!»
***
Και μιας και αναφερθήκαμε σε αυτοκίνητα, το περιοδικό «CAR» επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στα περίπτερα -αυτή τη φορά μέσω της κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα. Επικεφαλής του εγχειρήματος θα τεθεί ο Τάκης Τρακουσέλης που θα τρέχει το περιοδικό με ολιγομελή ομάδα συνεργατών.
 ***
Παρεμπιπτόντως με το Πρώτο Θέμα θα συνεργαστεί κι ο Φώτης Τσιμέλας. Ο προερχόμενος από τις περιοδικές εκδόσεις του Πήγασου λέγεται πως θα αναλάβει το περιoδικό μαγειρικής Olive και ό,τι άλλο προκύψει. Επίσης την ώρα που όλοι στην Αγράφων 5 τρέχουν για να βγει στον "αέρα" το ραδιόφωνο του Θέματος, ακούγεται ότι ο σύμβουλος του ΣΚΑΪ Σταμάτης Μαλέλης, πιάνει κι αυτός «στασίδι» στο Μαρούσι.