ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Είναι ο Λάλας γιος του Ψυχάρη;

Η απόλυση από τον ΔΟΛ και
οι φαναρτζοδουλειές του Θανάση

Ο Θανάσης (Λάλας) χτυπάει πριν από δύο χρόνια την πόρτα του (αυτοκινητέμπορα) Ισμαήλου και του προτείνει να δώσει εικόνα, νεύρο και ζωή στα μονόχρωμα Smart. Ο Ισμαήλος του απαντάει να κάνει ό,τι θέλει. Ο Θανάσης, την ίδια κιόλας στιγμή, αρπάζει τα πρώτα ανταλλακτικά που βρίσκει μπροστά του, τα βάφει, τα σχεδιάζει, τα ψήνει, τα μοντάρει μέχρι τη στιγμή που καταφέρνει να ντύσει με τα πινέλα της απέραντα ιδιότυπης έμπνευσής του τα έξι πρώτα Smart.
(...)
Ολα όσα συνέβησαν στη ζωή μου ήταν δικά μου λάθη. Μια και με ρωτάς, ακόμη και το διαζύγιο με τον ΔΟΛ δικό μου λάθος ήταν. Αντιμετώπισα τον Ψυχάρη -ίσως επειδή το είχα ανάγκη-..
σαν πατέρα μου, όντας ανίκανος να καταλάβω τότε ότι εκείνος δεν με έβλεπε -ή δεν είχε ανάγκη να με δει- σαν γιο του. Δεν πειράζει. Του οφείλω πάρα πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ βαθιά για όλα όσα μου προσέφερε.
(...)
Αν άντεξα όλη τη λάσπη που μου ρίξανε, το οφείλω στο χιούμορ μου και στην πεποίθησή μου ότι κανείς δεν πέθανε από απόλυση. Με είπαν κλέφτη. Ωστόσο η Ιστορία είναι αυτή που αποδεικνύει σήμερα ποιος ήταν ο πραγματικός κλέφτης. Με είπαν ψεύτη. Κι αυτή η ίδια Ιστορία καταδεικνύει σήμερα τους αληθινούς ψεύτες. Μιλούσαν για συνεντεύξεις-μαϊμού παρότι υπήρχαν και υπάρχουν video, κασέτες και αδιάψευστες μαρτυρίες γιά όλες τις συνεντεύξεις μου. Ας κάνουν όμως λίγη υπομονή και αυτοί οι δυο-τρεις που ακόμα βγάζουν το κόμπλεξ τους. Σε λίγο καιρό θα βγουν στην ΕΡΤ οι συνεντεύξεις μου -γιατί είναι όλες σχεδόν βιντεοσκοπημένες- και τότε θέλω να πιστεύω ότι η βλακεία τους θα υποχωρήσει πίσω από την ντροπή τους».

- από συνέντευξη του Θανάση Λάλα στη Ρομίνα Ξύδα στο «Πρώτο Θέμα»