ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Θρασύδειλοι

Χθες στη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, ο δικηγόρος υπεράσπισης Τάκης Μιχαλόλιας (αδελφός του φίρερ Νίκου Μιχαλολιάκου) διέκοψε την κατάθεση του μάρτυρα κατηγορίας Δημήτρη Ψαρρά με ένα ειρωνικό σχόλιο. «Ξέρει καλά το καταστατικό της Χρυσής Αυγής (ο Δ. Ψαρράς), επειδή το έγραψε ο ίδιος», είπε, για να μας προϊδεάσει ότι το πειστήριο που κατέθεσε ο δημοσιογράφος είναι δήθεν πλαστό.
Με λίγα λόγια ο... χιουμορίστας Τ. Μιχαλόλιας επιβεβαίωσε, άθελά του, τον Δ. Ψαρρά, ο οποίος εξηγεί με άφθονα αποδεικτικά στοιχεία στα βιβλία του, στα ρεπορτάζ του, αλλά και στην κατάθεσή του στο δικαστήριο, ότι οι ναζιστές όταν στριμωχτούν από τη Δικαιοσύνη μιλούν για.. «σκευωρίες», θεωρούν όλα τα τεκμήρια «πλαστά» και «πουλάνε» συστηματικά τους «συναγωνιστές τους», όταν συλλαμβάνονται να εγκληματούν.
Αλλωστε, ο Τ. Μιχαλόλιας ήταν υπερασπιστής και του υπαρχηγού της Χ.Α., Αντώνη Ανδρουτσόπουλου (Περίανδρος), τον οποίο «πούλησε» ο Νίκος Μιχαλολιάκος μετά τη σύλληψη και τη διαφαινόμενη καταδίκη του Ανδρουτσόπουλου για την απόπειρα δολοφονίας του Δ. Κουσουρή το 1998.
Δ.Τ. (efsyn)