ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Οριστικό τέλος των Ειδήσεων του Χατζηνικολάου...

 ...και κίνηση ενίσχυσης της «απλής» Real News

Το φύλλο του Σαββάτου, 30 Σεπτεμβρίου, ήταν το τελευταίο για την εφημερίδα «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο» όπως είχε γράψει ο Harddog (δείτε εδώ) μέρες πριν, και συγκεκριμένα την περασμένη Δευτέρα.
Το κλείσιμο της εφημερίδας ουδόλως επηρεάζει από πλευράς θέσεων εργασίας το δημοσιογραφικό δυναμικό (αφού η εφημερίδα έβγαινε εκ των ενόντων και, ουσιαστικά, με προσωπικό πoυ δεν πληρωνόταν), όμως η αποτυχία μιας ακόμα εκδοτικής προσπάθειας αποτελεί πλήγμα για το ισχυρό κύρος του Real Group.
Είχε προηγηθεί η διακοπή έκδοσης των καθημερινών «Αληθινών Ειδήσεων», που έμειναν.. στην κυκλοφορία για λίγους μήνες, καθώς και η αναστολή έκδοσης της «Αγοράς» που έγινε ένθετο στις «Ειδήσεις Σαββατοκύριακο». Επίσης το Real Group έχει διακόψει τη λειτουργία του αθλητικού σάιτ pamesport.gr.
Η Real News από αυτήν τη Κυριακή κάνει μία κίνηση προκειμένου να βελτιώσει την κυκλοφορία της (η οποία πιθανόν έχει πληγεί και γι’ αυτό δεν ανακοινώνεται) προσφέροντας και στην έκδοση των δύο ευρώ το ένθετο Real Life το οποίο υπήρχε μόνο  από την «ακριβή» έκδοση. Το συγκεκριμένο ένθετο έχει ανάλαφρα θέματα, καλλιτεχνικά, στηρίζεται στο πνεύμα του gossip και παρουσιάζει σημαντική αναγνωσιμότητα.
- από το harddog-sport