ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

«..εδώ όλα τα λουλούδια ανθίζουν...»

Λάβαμε και δημοσιεύουμε:
Δημιουργήσαμε ένα νέο διαδικτυακό περιοδικό Τέχνης. Το περιοδικό μας δεν έχει ανούσια κουτσομπολιά, ούτε ενοχλητικές διαφημίσεις, για να έχουμε εξαρτήσεις για το τι θα δημοσιεύουμε. Δεν κοροϊδεύουμε κανέναν για την δήθεν αντικειμενικότητα. Είμαστε υποκειμενικοί και μας αρέσει. Είμαστε αδέσμευτοι και δεν είμαστε παράρτημα καμιάς διαφημιστικής εταιρείας..
       Το independent.gr περιοδικό που αφορά όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού. Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των Τεχνών, το περιοδικό φιλοδοξεί και είναι :
·        ένας χώρος που  αναδεικνύει τον πολιτισμό που παράγεται –ειδικά στην περιφέρεια- τον πολιτισμό που αφήνει αδιάφορο τα μεγάλα Μ.Μ.Ε, μιας και δεν έχει τον παράγοντα «κέρδους-υψηλής θέασης».
·        δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά τους.
·        Αφυπνίζει τη συλλογική συνείδηση και εμψυχώνει την αυτόβουλη δράση, διασκεδάζει, ενημερώνει, προβληματίζει.
·        Προωθεί τους καλλιτέχνες, τους χώρους τέχνης, αλλά και τις πολιτιστικές δραστηριότητες των καλλιτεχνικών ομάδων που αποτελούν το πιο ζωντανό κομμάτι στις πόλεις.
·         Το independent.gr είναι ένα μέσο ενημέρωσης με άποψη και γνώμη που δεν μένει αμέτοχο για τα τεκταινόμενα και παρεμβαίνει είτε μέσω του διαδικτύου, είτε οργανώνοντας πολιτιστικά γεγονότα σε συνεργασία πάντα με φορείς που έχουν να επιδείξουν ποιότητα και συγκροτημένη άποψη.
Το independent.gr προκαλεί και προσκαλεί το χρήστη του διαδικτύου να πάψει να είναι παθητικός  αλλά να δραστηριοποιηθεί και να συμμετέχει είτε γράφοντας άρθρα, σχόλια, κριτική είτε στέλνοντας ανταποκρίσεις τοπικού ενδιαφέροντος. Στηρίξτε μια ιστοσελίδα που  προβάλλει ακόμη και η πιο ασήμαντη έως τη πιο σημαντική εκδήλωση ιδιαίτερα του εναλλακτικού πολιτισμού..
Για να αναδειχθεί ο πολιτισμός της περιφέρειας, της γειτονιάς σου,  για ν’ ακουστεί και η άλλη όψη των πραγμάτων.
Για τη Συντακτική Επιτροπή
Παναγιώτης Χιονίδης  (Αρχισυντάκτης)