ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Κικίλιας ή Σπυράκη;

Μάχη Κικίλια – Σπυράκη για τη θέση του εκπροσώπου της ΝΔ βλέπει η μια εφημερίδα… Ενώ η δεύτερη επικαλείται πληροφορίες που υποστηρίζουν πως εχει μπει φρένο στην επιστροφή της ευρώ βουλευτίνας στην εσωτερική πολιτική σκηνή (και μάλιστα στο ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στη Θεσσαλονίκη).
Ο ένας υποστηρίζει ότι τρίζει η καρέκλα του νυν εκπροσώπου και ο άλλος ότι δεν απειλείται!
Ενδιαφέρον όμως έχουν οι πληροφορίες που αποκαλύπτει το χθεσινό «ΠΑΡΟΝ» του Μάκη Κουρή για τον νυν εκπρόσωπο, σημειώνοντας ότι στην προσπάθεια του να διατηρήσει τη θέση του έχει αναμείξει μέχρι και τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ, με τις οποίες είχε αναπτύξει σχέσεις από την εποχή που ήταν.. υπουργός Δημόσιας Τάξης!
Μάλιστα είναι εντυπωσιακό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας ότι στην προσπάθεια του να παραμείνει εκπρόσωπος, ζήτησε και κατάφερε να εξασφαλίσει τη στήριξη του Αντώνη Σαμαρά.
Παράξενο όμως, διότι ο πρώην πρωθυπουργός ήταν το πρόσωπο που πρότεινε στη Μαρία Σπυράκη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ… Βεβαίως την ίδια ώρα και ο Κικίλιας ήταν υπουργός του!
Έτσι κι αλλιώς όμως, δεν θα αποφασίσει ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Και εσχάτως η Σπυράκη εμφανίστηκε δίπλα του (στο Κερατσίνι) πυροδοτώντας σενάρια επιστροφής της (από τις Βρυξέλλες).
- πηγή: enimerosi24