ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

Σαββίδης για Κούγια: Χρήζει ψυχιάτρου

Έντονη ήταν η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδη, στο άκουσμα της άθλιας συμπεριφοράς του Αλέξη Κούγια και το επεισοδιο με τον  Μαροκινό χαφ του «δικεφάλου», Ελ Καντουρί μετά το τέλος του αγώνα της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ (δείτε ΕΔΩ). Ο Σαββίδης έκανε λόγο για συμπεριφορά που χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης σημειώνοντας πως δεν θα δεχθεί καμία συγγνώμη ενώ προειδοποίησε πως δεν θα το αφήσει να περάσει ατιμώρητο.
«Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν. Φτάνει με τη συμπεριφορά του.. που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης» είπε ο Σαββίδης προς τους συνεργάτες του στέλνοντας και το μήνυμα:
«Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους...».