ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017

Τρεις μήνες απλήρωτοι στο Epsilon στη Θεσσαλονίκη

Καζάνι που βράζει είναι το ανταποκριτικό γραφείο του Epsilon στη Θεσσαλονίκη. Αιτία; Η μη καταβολή δεδουλευμένων από την προηγούμενη διοίκηση, του Φίλιππου Βρυώνη στους  εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού που ανήκει πλέον στον μεγαλοεπιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη. Δημοσιογράφοι και τεχνικοί, αν και εργαζόντουσαν αποκλειστικά στο Epsilon, μέχρι πρότινος είχαν πρόσληψη στο περιφερειακό κανάλι του Βρυώνη, το EXTRA THESS.
Η μεταφορά τους στο Epsilon ολοκληρώθηκε μόλις πριν από 10 ημέρες. Ωστόσο παραμένουν απλήρωτοι τους τελευταίους 3 μήνες, χωρίς να διαφαίνεται καμία διάθεση από την πλευρά του Φίλιππου Βρυώνη να τακτοποιήσει..
την εξόφλησή των μισθών αλλά και τα επιδομάτων που τους οφείλει.
Οι εργαζόμενοι, βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η διοίκηση Βρυώνη αρνείται κάθε επικοινωνία με τους εργαζόμενους. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η ασυδοσία των καναλαρχων και η έλλειψη ελέγχων, επιτρέπουν τέτοιου είδους εργοδοτικές συμπεριφορές.
- πηγή: seleo