ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ο ΣΚΑΪ απαντά με ειρωνίες στον Αντώνη Κανάκη


Η διένεξη Αντώνη Κανάκη – ΣΚΑΪ συνεχίζεται, με το κανάλι του Φαλήρου να εκδίδει προ ολίγου ανακοίνωση στους ισχυρισμούς περι απονομής Δικαιοσύνης που έκανε ο κύριος παρουσιαστής της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Aρβύλα» από την χθεσινοβραδινή εκπομπή.
Ο ΣΚΑΪ επέλεξε ειρωνικό ύφος στην απάντηση του σε όσα ανέφερε στον «αέρα» της εκπομπής του ο Αντώνης Κανάκης και του χρεώνει «λαϊκίστικες φανφάρες»:
«Ο κύριος Α. Κανάκης, όπως δηλώνει, δε γνωρίζει καλά “την λειτουργία της δικαιοσύνης”, τουλάχιστον όσο καλά την γνωρίζει ο ΣΚΑΪ. Δε γνωρίζει δηλαδή ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα δε χαρίζει 2,5 εκ. ευρώ αν δεν τα έχεις δουλέψει μόνο και μόνο επειδή λέγεσαι Αντώνης Κανάκης και θεωρείς ότι όλα πρέπει να λειτουργούν υπέρ σου. 
Χρήματα τα οποία άνθρωποι, στους οποίους απευθύνεται καθημερινά με λαϊκίστικες φανφάρες και δήθεν επίγνωση των δυσκολιών που περνάνε, δε θα δούνε ποτέ και ας δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ. Λυπούμαστε κύριε Κανάκη που γνωρίζουμε πώς λειτουργεί η δικαιοσύνη και σας στεναχωρήσαμε. Μπορείτε να συνεχίσετε να βγάζετε χολή. Περαστικά σας και με τις υγείες σας».