ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Άντε επιτέλους βρε Γιώργη Αυτιά


Επιβεβαιώθηκε η είδηση ότι ο Γιώργος Αυτιάς κατεβαίνει στον στίβο της πολιτικής στις επικείμενες ευρωεκλογές. Οι «γαλάζιες» προτιμήσεις του γνωστού δημοσιογράφου δεν είναι κρυφές εδώ και πολύ μα πολύ καιρό, όμως τουλάχιστον τώρα θα… ησυχάσουμε, καθώς η συγκεκριμένη είδηση κυκλοφορεί ως πληροφορία εδώ και χρόνια.
Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να δήλωσε ότι επιθυμεί η χώρα να του κάνει την τιμή «να φορέσω τη φανέλα της εθνικής, γιατί εκεί δίνεις αγώνα για την κοινωνία». Μπερδεύτηκε, μάλλον, ο Γιώργος Αυτιάς με τη φανέλα της Νέας Δημοκρατίας, που έχει, άλλωστε τα ίδια χρώματα.
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του έγινε κατά την κοπή της πίτας της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών και Ιδιωτικών Θαλαμηγών, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος φέρεται να δήλωσε «δεν σκόπευα να πω τίποτα. Δεν είμαι πολιτικός, βρε παιδιά. Πρέπει όμως να πάει εκεί τουλάχιστον ένας που να ξέρει οικονομικά. Να είστε καλά, σας αγαπώ πολύ».
Τώρα πώς θα φανεί αυτή η ατάκα στους εν ενεργεία ευρωβουλευτές της Ν.Δ. είναι μάλλον ζήτημα της Πειραιώς.
Χ. Κ./ ΕφΣυν