ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024

Ο Κασσελάκης διαβάζει (φανατικά) «Πρώτο Θέμα»


Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, φτάνοντας στην Κουμουνδούρου για τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει».Μάλιστα είπε πως πρέπει να μπει τέλος στην προπαγάνδα των ΜΜΕ εναντίον του κόμματός του, με αφορμή τον τρόπο με τον οποίο παρουσίασε το «Πρώτο Θέμα» την παρουσία του στο αγροτικό συλλαλητήριο πριν από λίγη ώρα.
Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε:
 «Διαβάζω το "Πρώτο Θέμα" που λέει "Χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης στο Σύνταγμα - Ανέβηκε σε τρακτέρ". Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό αυτό, όταν ήμουν εκεί μαζί τους; Επιτέλους, αυτή η προπαγάνδα από όλα τα ΜΜΕ εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να τελειώνει. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».
Θυμίζουμε και την πρόσφατη επίθεσή του για τα γραφόμενα της εφημερίδας την οποία μάλιστα αποκαλεί «γραφείο Τύπου της ΝΔ», με αφορμή ρεπορτάζ περί «έκρυθμης κατάστασης» και «έκρηξης» στην Κουμουνδούρου.
Φαίνεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διαβάζει ανελλιπώς και φανατικά «Πρώτο Θέμα»...