ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Τσιόδρας ή Σκέρτσος;


Στη Νέα Δημοκρατία ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει στο πρόσωπο που θα αναλάβει κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την προεκλογική περίοδο. Ο Γιάννης Οικονόμου δεν θα είναι σίγουρα, καθώς θα έχει περιορισμό εμφανίσεων λόγω της υποψηφιότητάς του στην Φθιώτιδα (υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι έχουν δυνατότητα μέχρι τριών εμφανίσεων ανά τηλεοπτικό μέσο). Η περίπτωση του Νίκου Χαρδαλιά, η οποία γράφτηκε φαίνεται να ναυαγεί. 
Τελευταία, όπως γραφει topontiki, έχει πέσει στο τραπέζι το όνομα του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Δημήτρη Τσιόδρα. 
Ο πρώην δημοσιογράφος Δ. Τσιόδρας υπήρξε Εκπρόσωπος Τύπου στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην Κυβέρνηση του Παναγιώτη Πικραμμένου και διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου στη συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ.-ΛΑΟΣ. Ήταν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά το πολιτικό σκηνικό της χώρας. Μάλιστα, λέγεται ότι ο Δ. Τσιόδρας θα αρχίσει και τις τηλεοπτικές του παρουσίες αλλά και τις ραδιοφωνικές συνεντεύξεις για να… ζεσταθεί. Καθόλου τυχαίο δε θα πρέπει να θεωρείται και το γεγονός ότι την Δευτέρα ήταν καλεσμένος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Φαλήρου...
Από την άλλη πλευρά το DarkRoom του ΝewMoney γράφει σχετικά με το θέμα του εκπροσώπου της  NΔ:
Χαίρετε, εγώ δεν έχω εμμονή με το θέμα του κυβερνητικού εκπροσώπου στις εκλογές, αλλά… να, τους τα βγάζεις με το τσιγκέλι τώρα τελευταία. Μάλλον η αρχική πληροφορία που είχε η πηγή μου για τον Ακη Σκέρτσο επιβεβαιώνεται, ο Μητσοτάκης τον σκέφτεται σοβαρά επειδή όντως είναι ο άνθρωπος που… παίζει στα δάχτυλά του, καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, την κυβερνητική πολιτική.