ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Θερμό επεισόδιο Παναγιωτόπουλου – Φλώρου: «Δεν με ενδιαφέρει τι λέει το Μαξίμου»


Ένα νέο «μέτωπο», με πρωταγωνιστή τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, φαίνεται πως γεννάται στην κυβέρνηση κι ενώ ο σάλος, που προκλήθηκε μετά τις αποκαλύψεις για παρακολούθησή του, δεν έχει καταλαγιάσει.Πληροφορίες που επικαλείται το militaire, κάνουν λόγο για ένα «θερμό επεισόδιο» ανάμεσα στον Φλώρο και τον υπ. Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο μέσα στο υπουργείο.
Οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα όταν ο Α/ΓΕΕΘΑ ζήτησε με έντονο τρόπο εξηγήσεις για την υλοποίηση της πρωθυπουργικής εξαγγελίας για τα πλεύσιμα στον Στόλο. Ο καυγάς δεν άργησε να ξεσπάσει ανάμεσα στους δύο άνδρες. Το επεισόδιο, δε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έγινε ενώπιον πολλών.
Ο Κ. Φλώρος, σύμφωνα με το militaire, μόλις ενημερώθηκε για την έγκριση από το υπουργείο Οικονομικών της καταβολής «πρόσθετης αμοιβής στο προσωπικό των πολεμικών πλοίων που βρίσκονται σε αποστολή», κατέβηκε στο γραφείο του υπουργού και ζήτησε εξηγήσεις.
Ο λόγος για τον άγριο καυγά, είναι πως ο Α/ΓΕΕΘΑ, ήθελε το ποσό των 19 εκατ. ευρώ να μη δοθεί μόνο στα πληρώματα του Στόλου, αλλά και σε τμήματα των Ειδικών Δυνάμεων.
Αν και προσπάθησαν να του εξηγήσουν ότι πρόκειται για υλοποίηση της εξαγγελίας του πρωθυπουργού, εκείνος επέμεινε ότι έπρεπε να ενημερωθεί και ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει το Μαξίμου.