ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023

Και η Ντόρα Κουτροκόη στο Action 24;


Στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 φέρεται ότι βρήκε τη νέα της επαγγελματική στέγη η τηλεπαρουσιάστρια Ντόρα Κουτροκόη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen Weekend, η παρουσιάστρια που είχε απολυθεί με άκομψο τρόπο από την εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως θα παρουσιάσει καθημερινή ενημερωτική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη του προσφάτως ανανεωμένου καναλιού. 
Θυμίζουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ είχε διαμαρτυρηθεί για την απόλυση της Ντόρας Κουτροκόη από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο οποίος εν μία νυκτί και χωρίς αιτιολόγηση την απομάκρυνε από την συμπαρουσίαση της εκπομπής «ΣΗΜΕΡΑ». «Εάν η εργοδοσία θεωρεί ότι απέτυχαν οι σχεδιασμοί της, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες των δικών της αποφάσεων και όχι να επωμίζεται τις συνέπειες η συνάδελφος η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με την πόρτα της εξόδου μεσούσης της τηλεοπτικής σεζόν και ενώ είχε εγκαταλείψει άλλη εργασία προκειμένου να αποδεχθεί την πρόταση του ΣΚΑΙ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ.