ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

Λάβρος κατά “θηρευτή” και δημοσιογράφων


Με μια ανακοίνωση 1.050 λέξεων, ο επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Κυπριώτης χαρακτηρίζει το fund της HIG ως φερόμενο νέο πιστωτή της εταιρείας και «ιδιοκτήτη» των δανείων της και υποστηρίζει πως «δεν αποτελεί αληθή δανειστή κινούμενο με τραπεζικά κριτήρια και ουδέποτε είχε τέτοια πρόθεση». 
Χαρακτηρίζει τη HIG «θηρευτή που ενεργεί κακόπιστα και επιδιώκει την υφαρπαγή της τεράστιας περιουσίας της εταιρείας σε εξαιρετικά χαμηλά ποσά», αμφισβητεί πως το fund απέκτησε το 45% του ξενοδοχειακού ομίλου λέγοντας πως «η μετοχική σύνθεση της εταιρείας μας δεν έχει μεταβληθεί και ο δήθεν πιστωτής μας και το καιροσκοπικό fund – alter ego ουδόλως έχουν μετοχική ιδιότητα στην εταιρεία μας» ενώ κάνει και... συστάσεις στους δημοσιογράφους να ψάχνουν και το δικαστικό ρεπορτάζ προτού προβαίνουν σε αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων, αφού «υφίσταται σαφής προσωρινή διαταγή που απαγορεύει τη μεταβολή της μετοχικής σύνθεσης».
 Για τις δανειακές υποχρεώσεις, πάντως, του ομίλου, το ακριβές τους ύψος και εάν αυτές εξυπηρετούνται δεν γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση.