ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

«Ελα να κάνεις εκπομπή και θα λες ό,τι θέλεις, κράξε ακόμα και τον όμιλο και τον Κουρτάκη, κανένα πρόβλημα!..»


Ο Δημήτρης Κανελλόπουλος γράφει για την απώλεια του Παναγιώτη Τζένου και το ανοιχτό του ραδιοφωνικό μυαλό. Ήξερε πως να λειτουργήσει τα Παραπολιτικά 90.1, γράφει στο e-tetRadio και αναφέρεται στις προτάσεις που του έκανε ο Π. Τζένος για να κάνει εκπομπή για τα media στον ραδιοσταθμό του Γιάννη Κουρτάκη. Διαβάστε τι έγραψε ο Δ. Κανελλόπουλος:
"Η απώλεια του Παναγιώτη Τζένου σε τόσο μικρή ηλικία είναι από μόνο του ένα τραγικό γεγονός. Κι ένα γεγονός που μας βάζει για μία ακόμα φορά να σκεφτούμε πόσο αστραπιαία είναι όλα. Κυριακή απόγευμα ο Παναγιώτης ήταν μια χαρά, Κυριακή βράδυ πέθανε, Τρίτη μεσημέρι γίνεται η κηδεία, μέσα σε 36-40 ώρες όλα είναι πια παρελθόν. Τόσο γρήγορα, τόσο θλιμμένα, τόσο ανατριχιαστικά.
Η απώλεια είναι μεγάλη και για τα Παραπολιτικά. Γιατί ο Τζένος αποτελούσε δύναμη. Ήταν άλλωστε ο Νο 2 του ομίλου. Και ήξερε πως να δουλεύει και το ραδιόφωνο, τα Παραπολιτικά 90.1. Το είχε ανοίξει. Ναι μεν είναι ένα ραδιόφωνο που υποστηρίζει τη δεξιά πολυκατοικία (όπως την υποστήριζε και ο ίδιος) αλλά δεν είχε πρόβλημα, ο Τζένος, να βάλει την Ελληνοφρένεια να κάνει εκπομπή. Η οποία τα χώνει στον Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια όσο δεν πάει άλλο. Και δεν είχε κανένα ζήτημα ο Παναγιώτης να βάλει φέτος τον Βασίλη Σκουρή να κάνει εκπομπή στο prime time, τον Σκουρή που μόνο φιλοκυβερνητικό δεν θα τον πεις. Εξυπνος ο Τζένος έφτιαξε ένα πρωινό δίδυμο (Ξενάκης-Σκουρής) από δύο πολιτικά αντίθετους δημοσιογράφους, ευγενείς όμως και ήπιους, που ξέρουν να συζητούν και να διαφωνούν. Αυτές είναι οι σωστές κινήσεις όταν σκέφτεσαι με ραδιοφωνικούς όρους και όχι πολιτικούς.
Είχε «λυσσάξει» ο Παναγιώτης, πολλές φορές, «έλα ρε να κάνεις εκπομπή για τα media στον σταθμό ως e-tetRadio» μου έλεγε, «έλα και θα λες ό,τι εσύ θέλεις, κράξε ακόμα και τον όμιλο, κράξε εμένα και του Κουρτάκη, κανένα πρόβλημα».
Η απώλεια για τα Παραπολιτικά είναι πολύ μεγάλη. Και το κενό δυσαναπλήρωτο".