ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Στον διαδικτυακό «αέρα» με γνωστές υπογραφές το politicus.gr


Στον διαδικτυακό αέρα το ενημερωτικό σάιτ politicus.gr. Πρόκειται για μια πολύ καλή και αξιόλογη προσπάθεια με αναλύσεις και σχόλια έγκυρων δημοσιογράφων. Ανάμεσα τους ο Γιάννης Παντελάκης, ο Αλφόνσος Βιτάλης, ο Κώστας Αργυρός, ο Χριστόφορος Κάσδαγλης και πολλοί άλλοι καταξιωμένοι πολιτικοί και οικονομικοί αναλυτές.
***
"Φρέναρε" η έκδοση της εφημερίδας του Διονύση Παναγιωτάκη. Τα δοκιμαστικά έχουν «παγώσει» αν και οι συντάκτες βρίσκονται στις θέσεις τους περιμένοντας να δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη τηςεκδοτικής προσπάθειας. Το καλό είναι ότι πληρώνονται κανονικά.
***
Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία της Μάριον Μιχελιδάκη με το Open, για να αναλάβει την παρουσίαση ψυχαγωγικής εκπομπής στη ζώνη 14:00 με 16:30. Στόχος είναι η εκπομπή να βγει στον αέρα μέσα στον Μάρτιο, ενώ στην τελική ευθεία βρίσκονται και οι συζητήσεις με τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την δημοσιογράφο και θα δίνουν το στίγμα της εκπομπής.
***
Η Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2022, από τις 08.00 έως τη δύση του ηλίου (18.19) στα γραφεία της Ενωσης (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος) θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την πλήρωση της τρίτης, κενής θέσης των εκπροσώπων των συνταξιούχων στο Μεικτό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καθώς και για την εκλογή εκπροσώπων σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα οποία δεν έχουν εκλέξει εκπρόσωπο.