ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Εριξε τα μούτρα του


Εριξε τα μούτρα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συναντήθηκε με τον Πατούλη γιατί όπως σχολιάζει η στήλη "Θεωρείο" της Καθημερινής στον τελευταίο χρόνο πριν από τις εκλογές κανείς δεν περισσεύει. Συγκεκριμένα γράφει το Θεωρείο:
"Το ότι οι σχέσεις κυβέρνησης – Πατούλη έχουν περάσει από σαράντα κύµατα και έχουν υπάρξει και κακές είναι γνωστό τοις πάσι. Κανέναν όμως δεν ευνοεί μια τέτοια κατάσταση. Τον Πατούλη, καθώς χάνει την άνωθεν κάλυψη, τον Μητσοτάκη γιατί στον τελευταίο χρόνο πριν από τις εκλογές κανείς δεν περισσεύει. Κάπως έτσι έγινε η πρώτη (!) συνάντηση του Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Αττικής. Οπως ομονοούν και οι δύο πλευρές, το τετ α τετ έγινε σε πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν πως έχουν κοινούς στόχους για την Αττική. Κάπως έτσι ο Μητσοτάκης έκλεισε μία μικρή πληγή και ο Πατούλης αναβαπτίστηκε στην κομματική και κυβερνητική κολυμβήθρα, που είχε παγώσει στους μηδέν βαθμούς Κελσίου της πρόσφατης κακοκαιρίας".