ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

Κύρτσος: “Γειά σου Μητσοτάκη σούπερ-manager"! - "Ο Άδωνις θα πουλάει μαντζούνια”


Ο διαγραφείς από τη ΝΔ, ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος συνεχίζει την μετωπική επίθεση στην κυβέρνηση. Το πρωί της Κυριακής με αλλεπάλληλα tweet σχολίασε τα επιτόκια του δεκαετούς ομολόγου, την δολοφονία ενός Τούρκου δημοσιογράφου, ενώ εξαπέλυσε πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη. Διαβάστε τι έγραψε:
➤ Η ΝΔ δεν είναι ιδιοκτησία Μητσοτάκη.
Θα έχει φύγει από ηγεσία πριν τη λήξη της ευρωβουλευτικής μου θητείας.
Ο Αδωνις θα έχει το δικό του κόμμα, θα πουλάει μαντζούνια.
Ο επόμενος ηγέτης,
όποιος και αν είναι,
όπου και αν βρίσκομαι,
θα με ευχαριστήσει γιατί ξεκίνησα την κάθαρση.
➤ Γειά σου Μητσοτάκη σούπερ-manager. Κατάφερες να πας το επιτόκιο του δεκαετούς και τα spread, πάνω από εκεί που σου τα παρέδωσε ο Τσίπρας. Γιατί; Βάλε τον Δημητριάδη και το Σκέρτσο να το εξηγήσουν. Οι νοικοκυραίοι,οι μη προνομιούχοι και οι φτωχοί κρέμονται από τα χείλη τους.
➤  Η δολοφονία Τούρκου δημοσιογράφου φέρνει στο νου τη δολοφονία Καραιβάζ. Στην ΕΕ των 27 είχαμε 4 δολοφονίες δημοσιογράφων. Σε Μάλτα,Σλοβακία εξιχνιάστηκαν,άλλαξαν πρωθυπουργό. Στην Ολλανδία το παλεύουν. Σε Ελλάδα ούτε πρόοδος ούτε ενημέρωση για Καραιβάζ. Μητσοτάκης.Κράτος Δικαίου.