ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τους πήρε η μπάλα


Πώς το λέει, ρε φίλε, η παροιμία; Α ναι, το θυμήθηκα: Κι αν είσαι και παπάς, με την αράδα σου θα πας!
Κι αν είσαι και Παΐσιος, δηλαδή, που σκίζεις στην ανταπόκριση του κοινού και έχεις γίνει τοκ οφ δη τάουν, δεν θα είσαι αρκετός για να δώσεις την εβδομαδιαία πρωτιά στο κανάλι που σε φιλοξενεί.
Ο λόγος;
Ο λόγος είναι το Champions League το οποίο μια φορά κι έναν καιρό χάλαγε κόσμο, αλλά τώρα, να το πω κομψά, δεν γίνεται και κάνας χαμός όταν προβάλλονται οι αγώνες σου. Βλέπε και τη συνάντηση της Ίντερ με τη Λίβερπουλ στις 16 του μηνός, που κατέγραψε δεκαράκια στις θεαματικότητες και έφτανε από μόνη της για να το ρίξει το Mega από την κορυφή του εβδομαδιαίου μέσου όρου. Και να περάσει πρώτος ο ΣΚΑΪ, με το σταθερό χιτ της σαιζόν, το Survivor, το ριάλιτυ που επέστρεψε δριμύτερο στις οθόνες μας και επιβιώνει από πάσαν νόσον και πάσαν… καταλαβαινόμαστε!
Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά τα νούμερα για την εβδομάδα από 14 ως 20 Φεβρουαρίου:
Πρώτος ήταν ο ΣΚΑΪ με 14,3 % και άνοδο +0,2 % σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Στη δεύτερη θέση βρέθηκε το Mega με 13,9 % και διόλου ευκαταφρόνητη διολίσθηση -0,8 % και ακολούθησαν ο Antenna με 12,7 % και άνοδο +0,3 % (συνεχίζουν τις υψηλές πτήσεις οι Ράδιο Αρβύλα), ο Alpha με 12,3% χωρίς καμία άνοδο ή πτώση, το Star με 10,8 % και σημαντική άνοδο 0,8 % λόγω του καθημερινού πλέον Master Chef που μαζεύει κόσμο σιγά σιγά, η ΕΡΤ1 με 5,7 % και ελάχιστη πτώση -0,1 %, το Open με 4,6 % και ελάχιστη άνοδο +0,1 % και η ΕΡΤ3 με 2 % και άνοδο +0,2 % λόγω του μπασκετικού φάιναλ φορ φυσικά.

Χρήστος Ξανθάκης
MedioΠΙΛΑΦΟ / Νewpost