ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022

Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών


Έκτακτες ροές και ειδικές ενημερωτικές εκπομπές στα κανάλια, για τις τελευταίες εξελίξεις μετα την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Οι έκτακτες εκπομπές των καναλιών:ΕΡΤ
Η ΕΡΤ βρίσκεται, για ακόμα μια φορά, στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Από την πρώτη στιγμή που ήχησαν οι σειρήνες πολέμου, η δημόσια τηλεόραση τροποποίησε αμέσως το πρόγραμμά της και σε συνεχή ροή μεταφέρει λεπτό προς λεπρό όλες τις εξελίξεις, με τρεις απεσταλμένους δημοσιογράφους, στην Ουκρανία.
Η Ανδριάννα Μαγγανιά από το Κίεβο, ο Γιάννης Σουλιώτης και ο Γιώργος Σιδέρης από τα ανατολικά σύνορα της χώρας καταγράφουν σε ζωντανές συνδέσεις όσα συμβαίνουν μετά τη ρωσική εισβολή.
Σε ανοιχτή γραμμή με την ΕΡΤ βρίσκονται και όλοι οι ανταποκριτές της δημόσιας τηλεόρασης στις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες και τις αντιδράσεις που συγκεντρώνουν.
Οι δημοσιογράφοι και το τεχνικό επιτελείο της δημόσιας τηλεόρασης θα συνεχίσουν να ενημερώνουν τους τηλεθεατές καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας σε συνεχή ροή με την Ουκρανία, αλλά και τα κέντρα αποφάσεων.
Η συνεχής ροή ενημέρωσης θα συνεχιστεί και μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, στις 21:00, στην ΕΡΤ1. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου θα παρουσιάσει στις 22:00 μια έκτακτη ενημερωτική εκπομπή για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Οι ανταποκριτές και οι απεσταλμένοι της ΕΡΤ θα δώσουν τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ ειδικοί αναλυτές θα καταθέσουν τις απόψεις τους και θα κάνουν εκτιμήσεις για την κρίσιμη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την αιφνίδια απόφαση του Ρώσου Προέδρου.

ALPHA
Από νωρίς το πρωί ο Alpha έχει μεταβάλλει τη ροή του προγράμματός του ακολουθώντας τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις στην Ουκρανία. Η Μαρία Νικόλτσιου εκτάκτως στις 06:30 μετέδωσε τις πρώτες πληροφορίες. Η Μίνα Βάρσου και ο Σταύρος Μονεμβασιώτης αύριο το πρωί, 06:30-07:30, θα παρουσιάσουν την έκτακτη εκπομπή «Πόλεμος στην Ουκρανία» με συνδέσεις με τον απεσταλμένο του σταθμού στην Ουκρανία Αλέξη Κουβέλη και τον στρατιωτικό αναλυτή αντιναύαρχο ε.α. Βασίλη Μαρτζούκο. Θα αναδειχθούν οι εξελίξεις από όλα τα κέντρα αποφάσεων των ΗΠΑ, των Βρυξελών, της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας. Και θα παρουσιαστούν οι δραματικές συνέπειες των όσων συμβαίνουν στις διεθνείς αγορές και φυσικά οι συνέπειες που ενδεχομένως υπάρξουν για την Ελλάδα. Με συνεχή ροή, συνδέσεις και σχολιασμό ο Alpha βρίσκεται στην καρδιά των γεγονότων καλύπτοντας λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις.

ΑΝΤ1
Αντί για το «Ενώπιος Ενωπίω», απόψε στις 12 θα μεταδοθεί έκτακτη εκπομπή για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Το πρόγραμμα του καναλιού διαμορφώνεται ως εξής:
22.15 «Άγριες Μέλισσες»
00.00 «Ώρες αγωνίας σε όλο τον κόσμο»
Σε μια έκτακτη εκπομπή με τον Νίκο Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, ο ΑΝΤ1 θα καταγράψει το σκηνικό των εξελίξεων, όπως διαμορφώνονται μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, που ξεκίνησε τα ξημερώματα, μετά από εντολή του Ρώσου Προέδρου για στρατιωτικές επιχειρήσεις. Οι απεσταλμένοι του ΑΝΤ1 στην Ουκρανία: ο Τάκης Σφυρής στο Κίεβο και ο Χρήστος Μαζανίτης στην Μαριούπολη, οι ανταποκριτές του ΑΝΤ1 και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο θα μεταφέρουν όλα τα νεότερα δεδομένα από το σκηνικό που διαμορφώνεται στην περιοχή των στρατιωτικών επιθέσεων, αλλά και τις αντιδράσεις που προκαλούνται παγκοσμίως, φυσικά μαζί με τις γεωπολιτικές και οικονομικές επιπτώσεις των δραματικών εξελίξεων.
01.30 «Vice Specials» (Ε)

MEGA
23.40 «Πόλεμος στην Ουκρανία»
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τη Ράνια Τζίμα και τη Νίκη Λυμπεράκη. Το MEGA καλύπτει λεπτό προς λεπτό τις δραματικές εξελίξεις στην Ουκρανία, την κατάσταση όπως διαμορφώνεται μέχρι την τελευταία στιγμή αλλά και τα νεότερα από το μέτωπο της διεθνούς διπλωματίας. Εικόνα και ρεπορτάζ από πόλεις της Ουκρανίας θα μας μεταφέρει ο απεσταλμένος του MEGA, Γιάννης Χαραμίδης. Ταυτόχρονα, θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις από τα κέντρα των αποφάσεων με συνεχή ενημέρωση και τους ανταποκριτές του MEGA στη Μόσχα, την Ουάσιγκτον, τις Βρυξέλλες και την Τουρκία. Έγκριτοι διεθνολόγοι και στρατιωτικοί αναλυτές εστιάζουν στα τελευταία δεδομένα και εξετάζουν τις συνέπειες σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.

ΣΚΑΪ
23.00 «Στην Κόψη του Ξυραφιού»
Έκτακτη ενημερωτική εκπομπή με τη Σία Κοσιώνη, τον Αλέξη Παπαχελά και τον Παύλο Τσίμα. Στο στούντιο, αναλυτές και ζωντανές συνδέσεις με Ουκρανία, ΗΠΑ, Γερμανία, Βρυξέλλες και Μεγάλη Βρετανία.

OPEN
Ο τηλεοπτικός σταθμός Open έχει εκτακτο πρόγραμμα από τα ξημερώματα της Πέμπτης αμέσως μετά την ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία. Μέχρι το μεσημέρι η Λίνα Δρούγκα ενημέρωνε για τις εξελίξεις. Σήμερα Πέμπτη 24/02/2022 λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, στις 09:50 η ψυχαγωγική εκπομπή «ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ » δεν μεταδόθηκε. Το πρόγραμμα διαμορφώθηκε ως εξής:
05:50 «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ»
11:20 ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - «ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ - ΟΛΕΣ ΟΙ
ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ»
13:00 OPEN NEWS