ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Μεταγραφές και μετακινήσεις δημοσιογράφων - Στο "Πρώτο Θέμα" Ευγενίδης και Κώνστας


Για δύο ακόμα χρόνια υπέγραψε ο Γιωργος Παπαδάκης με τον ΑΝΤ1. Δεν θα είναι όμως και τα δύο χρόνια παρουσιαστής στο κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα με τα «ψιλά γράμματα» του συμβολαίου του τον ένα χρόνο θα είναι σταθερά παρουσιαστής σταθερά και τον δεύτερο σχολιαστής εκπομπής.
***
Εκτός από τον Γιώργο Παπαδάκη σε φάση διαπραγμάτευσης των συμβολαίων τους βρίσκονταν τις τελευταίες εβδομάδες οι τηλεπαρουσιαστές Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά.
***
Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα άρχισε να αρθρογραφεί ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Ευγενίδης καλύπτοντας θέματα της Νέας Δημοκρατίας. Ο Ευγενίδης που αποχώρησε πρόσφατα από τον ΣΚΑΪ παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του Star τα μεσημέρια.
***
Eπίσης στον όμιλο του «Πρώτου Θέματος» μετακινήθηκε και ο οικονομικός συντάκτης Χρήστος Κώνστας που αποχώρησε από το σάιτ mononews του Γιώργου Δημητρομανωλάκη. Ο δημοσιογράφος, δραστηριοποιείται και ως υπεύθυνος του γραφείου Τύπου στην Αναπτυξιακή Τράπεζα.