ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Ξανά κλειστός ο Over FM στην Αθήνα


Εκτός αέρα βρίσκεται και πάλι ο αθλητικός ραδιοσταθμός Over FM, με τη μετάδοσή του να συνεχίζεται μόνο μέσω διαδικτύου για τους ακροατές της Αθήνας. Από τα μέσα του μήνα ο ραδιοσταθμός έχει σχεδόν χαθεί από τους 104.9, κατηγορώντας σε παλαιότερη ανάρτησή του διάφορους μεγαλοϊδιοκτήτες ότι προσπαθούν να τον φιμώσουν. Προς το παρόν βγάζει κανονικά εκπομπές και λειτουργεί το portal του, overfm.gr.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Over FM κατάφερε και εξασφάλισε συνεργασία με σταθμό της περιφέρειας, ανακοινώνοντάς την εμμέσως σήμερα. Το πρόγραμμά του θα αναμεταδίδεται και στην Πάτρα από τον τοπικό Over FM 104.1 που παλαιότερα συνεργαζόταν με τον Sentra FM της «Πήγασος» και το Sport24 Radio.
Να σημειώσουμε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του Over FM, με έναν εκ των μετόχων να παραχωρεί χωρίς αντάλλαγμα ένα 1% στον Κωνσταντίνο Φουρναρίδη, ο οποίος χαρακτηρίζεται ως «φερόμενος ως ιδιοκτήτης» της συχνότητας από τις αποφάσεις του ΕΣΡ.
- από το e-tetradio