ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Ο πόλεμος των καναλιών και οι διορθωτικές κινήσεις του Open


Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια πρωτιά για το Mega στον πόλεμο της θεαματικότητας! Και με ελάχιστη άνοδο μάλιστα, που δείχνει ότι το κανάλι ήρθε για να μείνει στα ψηλά τη φετινή σαιζόν. Όπως μας πληροφορεί το τηλεβαρόμετρο της Nielsen για το χρονικό διάστημα από 15 ως 21 Νοεμβρίου το Mega πρωτεύει με μέσο όρο 14,5 % (+0,1 %, σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα) και ακολουθούν με τη σειρά ο κάτι παραπάνω από σταθερός φέτος Alpha με 14 % (+0,1 %), ο Antenna που τσίμπησε με τους Αρβύλες αλλά υποφέρει στο prime time με το μαγειρικό του ριάλιτυ με 13,7 % (0 % μεταβολή), ο ΣΚΑΪ που πάει καλά στις μεγάλες ηλικίες αλλά χάνει το δυναμικό κοινό με 12 % (-0,2 %), το Star χαλαρά και λάιτ, δεν κουνιέται η βάρκα όπως πάντα με 10,6 % (+0,3 %), η ΕΡΤ1 στα κιλά της με 5,7 % (0 % μεταβολή), το Open σε πορεία κατακρήμνισης με 4 % (-0,6 %) και η ΕΡΤ 2 με 2 % (+0,1 %).
Και κάπως έτσι το βλέπω να πηγαίνει ως τα μέσα Δεκεμβρίου οπότε θα δει το φως της ημέρας το Survivor ανανεωμένο και επανεξοπλισμένο από τον Ατζούν, μπας και καταφέρει ο ΣΚΑΪ να ξαναμπεί στην πρώτη τριάδα. Ο Antenna απαντάει με Φάρμα 2, που εμφανίζει ένα μάλλον ισχυρό καστ και θα δούμε τι θα κάνει και το Star, αν θα περιμένει δηλαδή τη νέα χρονιά για το καινούριο Maste Chef ή θα μπει κι αυτό στην αρένα τον ερχόμενο μήνα.

Υ.Γ. 1:
Για δέκατη στις έντεκα εβδομάδες της νέας σαιζόν κερδίζει ο Alpha το δυναμικό κοινό με μέσο όρο θεαματικότητας 14 %. Το λες και ανάσα για το ταμείο του καναλιού.

Υ.Γ. 2: Συνεχίζει το Open τις διορθωτικές κινήσεις για τη νέα σαιζόν, αναθέτοντας στον Γιάννη Λάτσιο την προεδρία του καναλιού.

Xρήστος Ξανθάκης / medioΠΙΛΑΦΟ (newpost)