ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Μαρέβα: Καμία συνέντευξη δεν έδωσα, δεν συνάντησα ποτέ τον Φουρθιώτη


Με ανάρτησή της στο Twitter, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη διαψεύδει τα περί συνέντευξης στην εφημερίδα "Αποκαλυπτικά" του Μενιου Φουρθιώτη στο φύλλο της Κυριακής, 21 Νοεμβρίου.
Η υποτιθέμενη συνέντευξη υπήρχε και στο πρωτοσέλιδο, με τίτλο "Μαρέβα Μητσοτάκη: Αυτή είναι η δική μου Ελλάδα".
«Μιλώντας μας, δεν διστάζει να αποκαλύψει την αγάπη της για τον καφέ, τη σοκολάτα Παυλίδης, την ύπαιθρο και το... τάβλι!" έγραφε μεταξύ άλλων στην εισαγωγή του ο Μένιος Φουρθιώτης.
Η κα. Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, στο tweet της, μιλά για πόλεμο λάσπης, δηλώνει ξεκάθαρα πως όχι μόνο δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη, αλλά και ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ της τον Μένιο Φουρθιώτη.
"Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι. Καμία συνέντευξη δεν έχω δώσει και μάλιστα σε έναν άνθρωπο που δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Κάποιοι συνεχίζουν τον πόλεμο λάσπης!" ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο twitter.
Αμέσως μετά τη δημόσια τοποθέτηση της συζύγου του πρωθυπουργού, βγήκε και ο Μένιος Φουρθιώτης με ανάρτησή του υποστηριζοντας ότι ουδέποτε ισχυρίστηκε ότι πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την Μαρέβα Μητσοτάκη και ότι ο δαίμων του τυπογραφείου ευθύνεται που δεν αναφέρθηκε ότι η συνέντευξη είχε δοθεί στους Financial Times τον Νοέμβριο του 2020.


Ο Φουρθιώτης αναφέρεται και στο γιατί επέλεξε να κάνει αναπαραγωγή της συνέντευξης ένα χρόνο μετά:
«Μια γυναίκα που τιμά τη χώρα της με ό,τι μέσο μπορεί. Και αυτό το κάνει μέσα από τη δουλειά της ως επιχειρηματίας αλλά και από το κοινωνικό της γίγνεσθαι. Τιμά τη χώρα της και αυτό φάνηκε από τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και μας μίλησε μέσω των Financial Times. Επειδή κι εμείς ως εφημερίδα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ξανά στο αναγνωστικό κοινό, την αγάπη της πρώτης κυρίας της χώρας για κάθε τι ελληνικό φέραμε στο προσκήνιο αποσπάσματα εκείνης της συνέντευξης. Όμως, ο δαίμων του Τυπογραφείου χτύπησε  και δεν αναφέρθηκε η πηγή στην οποία έδωσε συνέντευξη η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη!».