ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

Eως και την Τετάρτη oι εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ


Εως και την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, διεξάγονται οι αρχαιρεσίες στον ΕΔΟΕΑΠ για την ανάδειξη του νέου ΔΣ και της νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής. Όσοι έχουν επιλέξει να ψηφίσουν διά ζώσης θα.. προσέρχονται 9:00-19:00, συμπεριλαμβανομένου και του σαββατοκύριακου, σε:
Αθήνα
  • Σισίνη 18 και Ηριδανού, 1ος όροφος, όλοι με επώνυμο από το Α έως και το Ν, καθώς και όλα τα επώνυμα με λατινικούς χαρακτήρες
  • Ορμινίου 38, ισόγειο, όλοι με επώνυμο από το Ξ έως και το Ω.
Θεσσαλονίκη
  • Τσιμισκή 43, 5ος όροφος, όλοι.
Σε όλη τη διά ζώσης διαδικασία θα ακολουθηθούν αυστηρώς τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της Covid-19. Οι εκλογείς πρέπει να επιδεικνύουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό διαγνωστικό τεστ (PCR) έως και προ 72 ωρών της προσέλευσής τους ή rapid – test του τελευταίου 48ώρου. 
Δεν θα μετέχει στην εκλογική διαδικασία όποιος εμφανίζει κλινικά συμπτώματα συμβατά Covid-19 ή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα τις προηγούμενες 14 ημέρες. 
Όλοι οι συμμετέχοντες και παρευρισκόμενοι οφείλουν να φορούν μάσκα με σωστή εφαρμογή και να τηρούν τις αποστάσεις, συμβάλλοντας στην αποφυγή συγχρωτισμού.