ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Συμμετοχή ανέργων μελών της ΕΣΗΕΑ στις αρχαιρεσίες για τη νέα Εφορευτική


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε την απασχόληση εικοσιτεσσάρων (24) συνολικά ανέργων στις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέων μελών της Εφορευτικής Επιτροπής της ΕΣΗΕΑ, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 και σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν συγκεντρώσουν το απαραίτητο κατά το Καταστατικό ποσοστό στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες, τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, στα γραφεία της Ενώσεως (Ακαδημίας 20).

Η αποζημίωσή τους αποφασίστηκε να είναι εβδομήντα πέντε (75) ευρώ, για την κάθε ημέρα απασχόλησης.

Συγκεκριμένα, δώδεκα (12) άνεργοι συνάδελφοι θα απασχοληθούν στις 26 Νοεμβρίου 2021 για τη στελέχωση των τεσσάρων εκλογικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν (τρεις ανά εκλογικό τμήμα) και δώδεκα (12) άνεργοι συνάδελφοι (τρεις ανά εκλογικό τμήμα) θα απασχοληθούν, εφόσον χρειαστεί, στις επαναληπτικές αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.

Οι συνάδελφοι θα βοηθήσουν στη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών από το άνοιγμα της κάλπης (8 π.μ.) μέχρι το πέρας της διαδικασίας. Το βράδυ της 26ης Νοεμβρίου και οι δώδεκα (12) συνάδελφοι θα συνεργαστούν με την Εφορευτική Επιτροπή για την καταμέτρηση των ψήφων και την έκδοση των αποτελεσμάτων. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και στην περίπτωση που χρειαστούν επαναληπτικές αρχαιρεσίες στις 29 Νοεμβρίου.

Οι άνεργοι συνάδελφοι, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της ΕΣΗΕΑ και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή για την απασχόλησή τους στις αρχαιρεσίες, παρακαλούνται να αποστείλουν mail στο Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων και Υλοποίησης Προγραμμάτων της Ενώσεως anergia@esiea.gr έως την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ.

Στην περίπτωση που οι συμμετοχές ξεπεράσουν τις εικοσιτέσσερις (24), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ όσων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου, στις 12 μ. στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 4ος όροφος). Την κλήρωση μπορούν να παρακολουθήσουν, διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας zoom, όσοι εκ των ανέργων συναδέλφων επιθυμούν.

Ανακήρυξη των υποψηφίων για τη νέα Εφορευτική Επιτροπή

Η Εφορευτική Επιτροπή της Ε.Σ.Η.Ε.Α., μετά την παρέλευση της προθεσμίας για την υποβολή ενστάσεων κατά των υποψηφιοτήτων για την ανάδειξη των μελών της νέας Εφορευτικής Επιτροπής, ανακηρύσσει τους υποψήφιους για τη νέα Εφορευτική Επιτροπή της ΕΣΗΕΑ.
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
ΓΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑΛΕΙΑ
ΓΟΥΤΣΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΛΑΓΙΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΠΛΙΑΓΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Υπενθυμίζεται ότι οι ψηφοφορίες για την εκλογή της νέας Εφορευτικής Επιτροπής θα διεξαχθούν την Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 στο Μέγαρο της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), από τις 08:00΄ έως τη δύση του ηλίου, στις 17:05’.
Κατά τη διάρκεια των αρχαιρεσιών θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις ισχύουσες σχετικές αποφάσεις.