ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

Συνεχίζουμε κανονικά με τον Ακη Παυλόπουλο, λέει η Ευλαμπία Ρέβη


Καμία αλλαγή στο δίδυμο παρουσιαστών της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος» του Open δεν εξυφαίνεται, μελετάται, σχεδιάζεται, από το νέο χρόνο. Άκης Παυλόπουλος και Ευλαμπία Ρέβη συνεχίζουν κανονικά, αποσαφήνισε η δημοσιογράφος σε επικοινωνία με το topontiki.gr με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου που την παρουσιάζουν να αποχωρεί από την εκπομπή στο τέλος του έτους.
Στην αρχή της ημέρας δημοσίευμα ιστοσελίδας περί των τηλεοπτικών πληροφορούσε ότι «Ρέβη- Παυλόπουλος δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους» και με τη «βούλα» του διευθυντή ειδήσεων- ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστου Παναγιωτόπουλου.
Δύο 24ωρα νωρίτερα από την εφημερίδα «On time» υποστηριζόταν ότι υπάρχουν «σύννεφα» στις σχέσεις των δύο δημοσιογράφων- παρουσιαστών της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του Open.
Όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σύμφωνα με όσα είπε η Ευλαμπία Ρέβη στο topontiki.gr.
Μίλησε για καλή σχέση ανάμεσα στην ίδια και τον Άκη Παυλόπουλο, ότι δεν άφησε ποτέ το αστυνομικό ρεπορτάζ που έκανε στο Έθνος και συνεχίζει να κάνει στο ethnos.gr και ότι εξακολουθεί να κάνει θέματα και για την εκπομπή.