ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021

ΣΥΡΙΖA: Η κυβέρνηση απέτυχε να κουκουλώσει το σκάνδαλο Novartis


Επίθεση εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση στο κυβερνών κόμμα για την υπόθεση της Novartis με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento» με τίτλο «Εισαγγελική πρόταση βόμβα για τον Φρουζή – “Ξέπλενε” μαύρο χρήμα για να πληρώνει πολιτικούς και γιατρούς».
«Η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μητσοτάκη έστησε προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια, προσπάθησε να εξοντώσει δικαστές, παραποίησε στοιχεία και απείλησε μάρτυρες στην προσπάθειά της να κουκουλώσει το μεγάλο σκάνδαλο Novartis για να προστατέψει πολιτικούς που εμπλέκονται, καθώς και τον κ. Φρουζή», επισημαίνει σε ανακοίνωση του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento η Δικαιοσύνη συνεχίζει και η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα», σημειώνει.
«Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει» καταλήγει η Κουμουνδούρου.