ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Πώς έκανα τον Πρετεντέρη να ξελιγωθεί στα γέλια


Στο «Βήμα της Κυριακής» ο Γιάννης Πρετεντέρης είχε μακροσκελές σχόλιο υπό τον τίτλο «Να μιλήσουμε λοιπόν για τον Τύπο… ». Αν μιλάει για τον τύπο ο Πρετεντέρης, μπορείς να ψαρέψεις.. μικρά, ανόητα λαβράκια που πιάνονται εύκολα, σχεδόν χωρίς δόλωμα, και δεν έπεσα έξω. Εγραψε λοιπόν:
« Όταν λοιπόν διαβάζω ότι οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Κούλογλου και Αρβανίτης κατέθεσαν ερώτηση στην Κομισιόν για την ολλανδή δημοσιογράφο(;) ζητώντας από την Κομισιόν να αναλάβει δράση προκειμένου να προστατεύσει τους δημοσιογράφους(;) στη χώρα μας, με πιάνουν τα γέλια. Υποθέτω πως στο καλάθι απορριμμάτων της Κομισιόν υπάρχει ειδικός χώρος για τέτοιες ερωτήσεις».
Αρχικά ας σημειωθεί ότι την ερώτηση υπέγραφαν ευρωβουλευτές από διαφορετικές πολιτικές ομάδες άλλων χωρών, όχι οι Κούλογλου και Αρβανίτης, αλλά το προσπερνώ: η ακρίβεια δεν είναι το δυνατό του σημείο. Έπειτα δεν ζητούσαμε από την Κομισιόν «να προστατεύσει τους δημοσιογράφους» στην Ελλάδα, η ερώτηση αφορούσε τις επιθέσεις εναντίον της συγκεκριμένης δημοσιογράφου και τη μήνυση από τον δήμαρχο Ύδρας. Αλλά το ξαναλέω, η δημοσιογραφική αξιοπιστία δεν είναι το φόρτε του.
- απόσπασμα από άρθρο του Στέλιου Κούλογλου στο TVXS με τον τίτλο «Πώς έκανα τον Πρετεντέρη να ξελιγωθεί στα γέλια»