ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Λέτε να έχει δίκιο ο σοφός Γιαννακίδης;


Καλό το think tank του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά επιστήμονες βρίσκεις όσους θέλεις. Το έλλειμμα βρίσκεται στα στελέχη, στα πρόσωπα που θα σηκώσουν το βάρος του πρωινού πάνελ και θα αποδομούν με.. επιχειρήματα τις κυβερνητικές θέσεις. Κάντε ένα πρωινό ζάπινγκ και προσπαθήστε να βρείτε κάνα καινούργιο πρόσωπο. Δεν υπάρχει.
Τα παραπάνω γράφει ο Κώστας Γιαννακίδης στο protagon με αφορμή το νέο think tank του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της εβδομάδας. Ο δημοσιογράφος σχολίασε μεταξύ άλλων: 
«Το πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στο think tank. Από επιστήμονες άλλο τίποτα. Φέρνει και δύο-τρεις ξένους με αίγλη, αν υπάρχει ανάγκη. Το έλλειμμα βρίσκεται στα στελέχη, στα πρόσωπα που θα σηκώσουν το βάρος του πρωινού πάνελ και θα αποδομούν με επιχειρήματα τις κυβερνητικές θέσεις. Κάντε ένα πρωινό ζάπινγκ και μετά πείτε αν έχετε δει κανένα καινούργιο πρόσωπο να παίζει κουτουλιές με τον Αδωνι. Πόσο να αντέξει ο καημένος ο Βαρεμένος και ο φιλότιμος Κώστας Ζαχαριάδης;»
Λέτε να έχει δίκιο ο σοφός δημοσιογράφος και θεατρικός συγγραφέας, Κώστας Γιαννακίδης;