ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 19 Μαΐου 2021

H φοβία του Γιώργου Νταλάρα


Την Παρασκευή 21 Μαΐου στις 23:15 ο Γιώργος Νταλάρας έρχεται στο «ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ» με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη στο OPEN και αποκαλύπτει όλα όσα θέλουμε να μάθουμε, φυσικά μετά.. μουσικής. Ο Ιεροκλής και η γιαγιά υποδέχονται τον αγαπημένο τραγουδοποιό σε μία άκρως εξομολογητική συνέντευξη, με τον Γιώργο Νταλάρα να κάνει το χατίρι της γιαγιάς και να της αφιερώνει τα αγαπημένα της τραγούδια.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στη κουβέντα έχει φυσικά το τραγούδι. Ο Γιώργος Νταλάρας μιλάει για το τίμημα του χειροκροτήματος και της αναγνωρισιμότητας και αποκαλύπτει ότι είναι κάτι που δεν το επιδιώκει αλλά ίσα - ίσα θα ήθελε να μπορεί να το αποφύγει. Μιλάει για το τραγούδι που τόσο αγαπάει ενώ χαρακτηριστικά δηλώνει «Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι τραγουδάω πολύ χειρότερα από πολλούς».
Ακόμα αποκαλύπτει τη φοβία του να χορέψει και εξομολογείται τη λύτρωση που ένιωσε όταν χόρεψε ζεϊμπέκικο για πρώτη φορά. Φυσικά δεν παραλείπει να αναφερθεί στη σχέση του με την υποκριτική αλλά και τη συμμετοχή του στους «Άγαμους Θύτες».
Λίγο πριν το φινάλε, ο Γιώργος Νταλάρας παίρνει την κιθάρα του και μαζί με τον Ιεροκλή τραγουδάνε αγαπημένα τραγούδια.
«ΔΕ ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ», με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Παρασκευή 21 Μαΐου στις 23:15 στο OPEN.