ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Σφραγίστε τα όλα!


Εδώ βλέπουμε το σφράγισμα του θεάτρου και κοινωνικού χώρου Εμπρός. Θεατρικές παραστάσεις, προβολές ταινιών, μουσικα events, εκθέσεις ζωγραφικής. Τέτοια εγκλήματα γίνονταν εκεί μέσα.. Πάντως εγώ πιστεύω ότι η ιδέα μπορεί να επεκταθεί και στα πανεπιστήμια.Ποια πανεπιστημιακή αστυνομία, ποια κατάργηση ασύλου, ποιες διμοιρίες ΜΑΤ. Μεγάλη ταλαιπωρία. Τσιμεντώστε και τα πανεπιστήμια να τελειώνουμε.
Τι χρειαζόμαστε δηλαδή την Τέχνη και την Παιδεία; Να ανοίγει το μυαλό μας και να διεκδικούμε περισσότερα;
Αλλά επειδή δεν βάζουμε μυαλό,10 ώρες δουλειά με το νέο εργασιακό νόμο να γίνεται το μυαλό κιμάς να πηγαίνουμε σπίτι σαν ζόμπι να βλέπουμε Ντάφυ και Σπάιντερμαν της παραλίας να τσακώνονται για μια καρύδα. Έτσι και οικονομία κάνουμε και κανείς δεν διαμαρτύρεται.
Κυβερνησάρα...
Σπύρος Γκανέτσος (fb)

***
Αν ΟΠΟΙΟΣΔΉΠΟΤΕ έβλεπε αυτές τις φώτο και μάθαινε ότι αφορά θέατρο και δεν ήξερε τίποτε άλλο, τι θα καταλάβαινε για τη χωρα και την κυβέρνησή της;... (χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;#δε_νομιζω, #το_Μυστρι_του_Παττακου_ξαναζει)
Nόρα Ράλλη (fb)